УМАНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС №17

"Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад"
Уманської міської ради Черкаської області

www.nvk-17.pp.ua

Новини

Вітання до Дня Незалежності

«Юні дендрологи»

16 червня дітям запам’ятається веселими іграми, розвагами та залишиться в подарунок лялька-мотанка, яку вони власноручно виготовили на занятті гуртка «Юні дендрологи». І як завжди мали змогу поласувати смачним обідом.

"Зоряний"

Щодня вихованці табору "Зоряний" проводять своє дозвілля з безліччю цікавих завдань, дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами та ігор.

17 червня провели цікаву та змістовну екскурсію до парку "Софіївка". А також веселі ігри на природі.

Під час гурткової роботи учні вивчали лікарські рослини та їх властивості , виготовляли з цими рослинами  квіткові композиції на свято Трійці.

18 червня  вихованці табірної зміни «Зоряний»  побували  в музеї освіти м. Умані   та в живому  куточку  еколого-натуралістичного центру.

«Зоряний»

14 червня розпочав свою роботу табір з денним перебуванням «Зоряний», в якому  відпочивають  учні 1-6 класів. Зміна триватиме 14 робочих днів.

Цікаво і змістовно пройшов перший день. Діти грали в КВЕСТ , виконуючи різні завдання, щоб дізнатися назву табору, а також відвідали  гурток «Юні дендрологи» (керівник Мурашкіна І.В.)

Педагоги-вихователі розповіли дітям про особливості літнього відпочинку в пришкільному таборі. На дітей чекають масові культурно-розважальні заходи, спортивні свята, естафети, екскурсії, тематичні дні, присвячені пам’ятним датам.

Тож бажаємо дітям відпочити, оздоровитися, отримати нові враження та позитивні емоції.

«Природа і ми»

15 червня день пройшов у відпочинковій зміні під гаслом «Природа і ми». Після сніданку діти приймали участь у конкурсі  малюнків на асфальті «Природа і ми».                                                                 

Також цікаве заняття було на гуртку «Юні дендрологи», де діти вивчали водні рослини  та на практичному занятті виготовляли латаття з паперу.

Свято Останнього Дзвоника 2020-2021 в Уманському НВК №17

«Школа — велика дитяча країна,

В ній відкривається білий наш світ.

Тут пізнає себе кожна дитина,

І відправляється звідси в політ».

1 червня - Міжнародний день захисту дітей 

Вперше День захисту дітей відзначили у 1950 році. Він був заснований в листопаді 1949 року в Парижі за рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок.

Заходи цього дня покликані звернути увагу людей на соціальний захист прав дитини у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного та духовного розвитку незалежно від національності, соціального походження, майнового стану та інших чинників. Суспільство, уряди країн, батьки і громадські організації повинні сприяти визнанню і здійсненню прав дітей.

День захисту дітей в Україні – це загальнонаціональне свято, яке також має на меті привернути увагу людей до проблем дітей. Воно було організоване за указом президента від 30 травня 1998 року на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім'ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна – дітям".

Дошкільний підрозділ

"Міжнародний день захисту дітей"
Святкова музична розвага присвячени до дня захисту дітей 

 (старша група)

До  міжнародного дня захисту  дітей були проведені  музичні розваги для  всіх  вікових груп, під час  яких діти  співали, танцювали  та гралися. 

Пісня  "Україна матуся  моя " у виконанні дітей  старшої групи.

Танець  "ВІтаєм"  (середня група)

(молодша група)
Танець "Веселі діти", "Гра з ведмедиком"

(ранній вік)

парний танець, фотографії "Зайчики та лисичка"

1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей.  

Головна його мета –розповісти про проблеми і труднощі дітей у всьому світі, наголосивши на важливості захисту їхніх прав. Цього року в цей день педагоги нашого дошкільного підрозділу проводили з дітьми заняття «Літечко й дитинство народились в один день», «Щасливе дитинство»; квест «Подорож за солодкими скарбами»;  розваги «Літня Фотозона », «Веселий клоун»;  малювання нетрадиційними техніками на папері та на асфальті. Діти отримали гарний настрій та чудові позитивні емоції. 

"Золотий Олімп"

Наприкінці навчального року міська влада вітає учнів, які здобули перемогу у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах та змаганнях, на святі "Золотий Олімп". Цей навчальний рік не став винятком. На шкільному подвір'ї нашим учням, переможцям обласних та Всеукраїнських змагань міський голова Плетньова І.Г. та в.о. начальника управління освіти та гуманітарної політики Миколенко І.О. висловили слова вдячності та вручили дипломи.

Щиро вітаємо Юц Марію, ученицю 4 класу, Мельник Ярославу, ученицю 5 класу, Фрай Анастасію, ученицю 6 класу,  Прокопенка Ярослава, учня 7 класу, Цвіка Олександра, учня 7 класу, Заболотню Марину, ученицю 7 класу,   Александрову Ангеліну, ученицю 8 класу, Кравця Олександра, учня 9 класу, Бондаренко Ірину, ученицю 9 класу, Довгань Анастасію, ученицю 11 класу та бажаємо успіхів і нових перемог у наступному навчальному році.

І знову перемога! 

Четверо учнів нашого закладу: Прокопенко Ярослав, Мельник Вероніка, Юхимчук Вікторія та Мельник Ярослава стали учасниками Міжнародного конкурсу з інформатики та комп'ютерної вправності, і як результат - сертифікат та відмінний результат. Дякуємо вам за сміливість

і відвагу, за волю до перемоги, за віру в успіх. Адже, беручи участь у такому складному змаганні, неможливо не довіряти собі і сумніватися в результаті.